Produkter

Travius er et forretningssystem for reiselivsbransen som gir muligheten for produktsammensetting som både kan bestå av dine egne produkter og dine samarbeidspartneres tjenester og produkter. Våre kunder skal - ved å benytte systemet - selge mer reiser og opplevelser, samt få en enklere og mer effektiv administrasjon.

 

 

Systemet er web-basert, noe som gir en høy grad av fleksibilitet og tilgjengelighet. 

 

Vi fokuserer på lønnsomhetspotensialet og ikke på teknikken i seg selv. Riktig utnyttet gir internett meget gode muligheter til effektivisering av oppgaver i reiselivsbransjen.

 

Finsk produkt - internasjonalt marked

Travius er utviklet i Finland av CodeGem Oy. Travius er tilgjengelig i flere språkversjoner, slik at én arrangør som opererer i flere regioner også kan dele på f.eks hotell-allotment og samtidig presentere reisene på ulike språk og med differensierte priser.

 

Travius Norge har et nært samarbeid med blandt annet Zpartner, TellUS, SMB IT og Codegem. Dette gjør at vi kan tilby et bredt spekter av produkter og tjenester. Vi formidler alle tjenester for våre samarbeidspartnere i tilknytning til Travius reiselivssystem.

 

Travius Fullversjon
Fullverdig PMS-løsning 

Travius Light
Vår nyvinning - en løsning for de minste aktørene blant opplevelsesbedrifter.

 

Travius Touch
Booking terminal mot den reisende. Gir mulighet for å presentere og tilby booking der den reisende befinner seg. Les mer.....

Integrasjon mot TellUs Booking (Guestmaker)
Destinasjonselskapenes nye muligehter. Vi har i nært samarbeid med TellUs utviklet en integrasjon slik at både TellUs og Travius kan kombineres innen en destinasjon.