Vår målgruppe

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.​

Vi tilbyr online booking på din hjemmeside, og arbeider intensivt med integrasjon mot løsninger på destinasjons - og nasjonalt nivå.

Med online booking så er din kapasitet synlig til enhver tid på nettet uten at du behøver å gjøre noe lokalt med egen registrering av bookinginformasjon. Her kan også gjøres såkalt "dynamisk booking" hvor kunden kan bestille produkter også fra dine samarbeidspartnere og dette gjelder også visa versa.

Vi tilbyr integrasjon mot de mest kjente økonomisystemene i Norge som gjør at din regnskapsfører også får en enklere hverdag.

Kontakt oss for demo og tilbud!                  Les mer...

Travius er et komplett produksjonssystem for den enkelte reiselivsbedrift og et bookingsystem for aktivitetsbedrifter, overnattingsbedrifter, kurs og konferanselokaler.

 

I tillegg tilbys en egen kasseløsning for kiosk, catering og varesalg som en integrert del av løsningen.Men ikke minst gir systemet deg en langt mer produktiv og effektiv hverdag ved at alt av ressurser som brukes, samt produkter som tilbys dine kunder er organisert i systemet på en logisk og strukturert måte.

 

Vi tilbyr også utveksling av bookinginformasjon og dagsplaner til dine samarbeidspartnere slik at det gis mulighet for å booke ulike produkter på tvers av tilbydere som har felles marked og samarbeid. På den måten stimuleres lokale/regionale aktører å utvikle et nærmere samarbeide med et utvidet produktspekter overfor markedet.

 

Vi hjelper deg med å sette opp dette og du er i drift etter 1-2 dager med både produkter og ressurser på plass og ikke minst opplæring gjennom at du selv er med i hele prosessen fra oppstart.

 

Alt som kreves av bedriften er internett tilgang da Travius er internettbasert. Dette innebærer at du ikke trenger dyrt lokalt utstyr og dine data overvåkes og tas sikkerhetskopi kontinuerlig.